SWINGERS DATING 2023

Van TOP-5 SWINGERS DATING tot swinger vakanties in 2023

VOOR IEDEREEN

VAN BEGINNER TOT GEVORDERD

Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet.

ALLE VORMEN

VAN VAKANTIE TOT CLUB

Van club, tot hotel, vakantie of swingers dating

OVER DE HELE WERELD

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

In eigen land, in Europa en de rest van de wereld.

VOOR ALLE SWINGERS VAN DATING TOT VAKANTIE


Bekijk hier de TOP-5 swingers dating sites voor Nederlanders

Wil je toch met swingen bezig zijn in Coronatijd, misschien is online flirten of spelen dan de oplossing voor jou. Kies bijvoorbeeld één van de TOP-5 onderstaande swingers dating netwerken om nieuwe mensen te leren kennen.

Misschien droom je er al een tijd van om samen met je partner grenzen te verleggen, maar blijft het toch een drempel om die dromen daadwerkelijk in acties om te zetten. Of misschien zijn jullie al actief in de swingerswereld en bestaan er op dit gebied geen taboes meer voor jullie. In beide gevallen hopen we jullie te kunnen inspireren met leuke swingervakanties, swingers dating en club avonturen, parenclub ervaringen en seksvakanties.

Onze insteek hierbij is dat seksuele verlangens nog te vaak een taboe zijn waarover niet of nauwelijks kan worden gepraat. Lust wordt door velen nog altijd als enkel een onbelangrijk bijproduct van de liefde gezien en daardoor als emotie te vaak ondergewaardeerd. Wij plaatsen op deze website de lust graag voor je op een voetstuk. Net zoals erotiek niet platvloers hoeft te zijn, geldt ook dat lust niet in een vulgair hoekje hoeft te worden geplaatst. Met deze website willen we graag bijdragen om hier wat verandering in te brengen. We hopen dan ook van harte dat je op stijlvolle wijze de lust zult vieren op één van deze vakanties, weekenden of avonden.

Het is nu echt hoog tijd om de Lust te vieren

In Nederland, België, Duitsland, Europa of zelfs in de rest van de wereld bestaan een heleboel leuke plekken om de lust te vieren. Van schitterende resorts met hagelwitte stranden tot uitdagende swingerclubs in alle uithoeken van de Benelux. Op deze site laten we je graag zien wat er allemaal te vinden is binnen deze bijzondere markt. Tijdelijk is het vanwege het Coronavirus lastiger om te reizen. De toekomst zal uit moeten wijzen hoe zich dit verder zal gaan ontwikkelen. Mocht je jezelf willen laten testen op Corona voordat je op reis gaat (ook als je geen klachten hebt), dan zou je dit bijvoorbeeld kunnen doen in de regio Amsterdam via PCR test Amsterdam of via een sneltest in de regio Alkmaar via corona sneltesten in Alkmaar en regio. Een ander probleem waar je bij wisselende contacten tegenaan kunt lopen, is het krijgen van een SOA. Dat wil je natuurlijk niet doorgeven of zelf heel lang mee rond blijven lopen. Daarom raden we je aan om je regelmatig te laten testen op het hebben van Chlamydia of een andere SOA. Dit kun je bijvoorbeeld doen op SOA test doen.

Ben je op zoek naar een leuke parenclub in de buurt of juist niet bij je in de buurt, dan helpen we je graag op weg. We vertellen je graag over onze ervaringen in deze swingerclubs en nodigen je graag uit om ook over jullie ervaringen te vertellen. Ga direct door naar het onderdeel Swingersclub.

Gaan jullie voor de eerste keer naar een parenclub? En ben je benieuwd wat er met je zal gebeuren nadat je op de deurbel hebt gedrukt? Kijk dan eens naar het onderdeel de eerste keer in een parenclub ((bijvoorbeeld Parenclub Mystique)). Of neem via onderstaande swinger en parenclub dating mogelijkheid contact met ons op via KIK messenger.

We helpen je ook graag verder als je op zoek bent naar een leuke swingersvakantie of weekend, een seksvakantie, een swingershotel of een swingers resort in binnen- of buitenland. Voor vakanties voor naturisten verwijzen we je graag door naar naturistenvakanties. We wensen je graag veel bijzondere ervaringen toe en willen je graag vragen om ons te vertellen over je bevindingen. Hartelijk dank alvast!

Voor het eerst een swingersclub bezoeken? Stel je vraag anoniem op KIK-messenger

Overweeg je om voor het eerst een swingersclub te bezoeken? Zie je er een beetje tegenop omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten? Zou je liever eerst van anderen willen horen wat het precies inhoudt? Of zou je alvast kennis willen maken met mensen die net zo als jij van plan zijn om het eerst te gaan? Laat ons je dan op anonieme wijze verder helpen via het anonieme kik messenger. Scan onderstaande code via je Kik-account en je zult terecht komen in onze Easyswingers groep. Stel hier je vraag en geef aan waarnaar je op zoek bent. Vanuit hier zullen we je toevoegen aan de juiste Kik-groep waar je je vragen kunt voorleggen aan andere beginners, gevorderden of aan onszelf.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL