EERSTE KEER PARENCLUB

VOOR HET EERST NAAR EEN SWINGERSCLUB: FEESTEN VOOR BEGINNERS IN EEN PARENCLUB

JE EERSTE KEER OP EEN BEGINNERSFEESTIN EEN PARENCLUB ?


Ben je op zoek naar wat nieuwe inspiratie voor je huidige liefdesleven? Of fantaseren jij en/of je partner al langer van het zetten van een nieuwe stap? Maar om de een of andere reden is het er nog niet van gekomen om de stoute schoenen aan te trekken en een bezoek te brengen aan een swingersclub. Wat houdt jullie precies tegen? Is het de angst om bekenden tegen te komen? Ben je bang om niet te worden geaccepteerd in de club? Ben je bang dat er een vervelende of erg vulgaire sfeer heerst? Onze eerste ervaring ligt nog vast in ons geheugen. De eerste keer dat je oprijlaan oprijdt voel je je hart kloppen in je keel. Wat zijn dat nou voor mensen die maar zo’n club toegaan? Je drukt op de deurbel en er gebeurt even helemaal niets. Dan gaat de deur open en stap je over die torenhoge drempel naar binnen in een onbekende wereld. Het eerste dat opvalt is hoe relaxt en aardig iedereen eigenlijk is. Misschien zorgt het taboe dat er doorgaans op ligt ervoor dat iedereen elkaar respecteert en graag in z’n waarde laat, alsof men deel uitmaakt van een club van gelijkgestemden. Als snel blijkt dat het toch echt gewone mensen zijn net als jij die komen uit alle lagen van de samenleving. Het is gewoon een manier van uitgaan waarbij de erotiek een leuk aanvullend thema vormt. Je bent niets verplicht en de sfeer is enorm bevrijdend. Mocht je twijfelen om een kijkje te nemen in een swingersclub? Veel clubs hebben een soort van kennismakingsavond. Kijk daarvoor in de agenda van de betreffende club. Hieronder staan links met informatie over onze ervaringen in paren- en swingersclubs.

Eerste keer naar een parenclub? Wat trek je aan?

Dus jullie gaan voor het eerst naar een parenclub? Dat wordt vast en zeker een ervaring die jullie niet snel zullen vergeten. Nu zul je je misschien afvragen, wat je aan kunt trekken als je naar de swingersclub gaat. Belangrijk is dat je je sexy en comfortabel voelt. Onze tip voor de vrouwen is om een sexy jurkje aan te trekken over je lingerie. Zo voel je je misschien net wat meer op je gemak dan wanneer je alleen bh en slipje aantrekt. Hieronder vind je een overzicht van de leukste aanbieders van sexy parenclub jurkjes.

    1. TIP! Diverse sexy lingerie jurkjes, slipdresses babydolls en lingerie voor je eerste bezoek aan een parenclub  meer informatie
    2. TIP! Diverse sexy lingerie jurkjes, kimonos babydolls en lingerie voor je eerste bezoek aan een parenclub  meer informatie
    3. TIP! Diverse sexy lingerie jurkjes, babydolls en lingerie voor je eerste bezoek aan een parenclub  meer informatie
    4. TIP! Sexy swingersclub jurkjes (ook vollere maten) meer informatie
    5. Sexy lingerie jurkjes om in te swingen meer informatie

Speciale avonden voor beginners bij parenclubs in Nederland:

Sommige swingerclubs organiseren regelmatig speciale avonden voor beginnende swingers. Kijk hieronder welke beginners avonden er zijn:

Informatie over de eerste in een aantal Nederlandse swingersclubs:

Diverse parenclubs geven informatie over een eerste keer swingen in hun domein. Bekijk hieronder meer informatie over een eerste keer in deze swingerclubs:

Benieuwd naar andere swingers?

Neem dan eens een kijkje in één van de onderstaande swingercommunities.

Je eerste keer in een Swingersclub? Stel je vraag anoniem op KIK-messenger

Overweeg je om voor het eerst een swingersclub te bezoeken? Zie je er een beetje tegenop omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten? Zou je liever eerst van anderen willen horen wat het precies inhoudt? Of zou je alvast kennis willen maken met mensen die net zo als jij van plan zijn om het eerst te gaan? Laat ons je dan op anonieme wijze verder helpen via het anonieme kik messenger. Scan onderstaande code via je Kik-account en je zult terecht komen in onze Easyswingers groep. Stel hier je vraag en geef aan waarnaar je op zoek bent. Vanuit hier zullen we je toevoegen aan de juiste Kik-groep waar je je vragen kunt voorleggen aan andere beginners, gevorderden of aan onszelf.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL