Parenclub Fun4two

Eerste keer swingen in Parenclub Fun4two: van overnachten tot tips

EERSTE KEER IN PARENCLUB FUN4TWO


Als je de Nederlandse swingersclub scene aan het verkennen bent, dan mag deze club natuurlijk absoluut niet ontbreken. Fun4two heeft een naam opgebouwd die veel verder gaat dan onze landsgrenzen. Dat was goed te merken toen we tijdens ons eerste bezoek tegelijkertijd arriveerden als een koppel uit Singapore. Zodra je de oprijlaan op rijdt merk je al op dat deze club echt iets speciaals is. Na een ontvangst in stijl kun je de club gaan verkennen. Wat opvalt is de aandacht die besteed is aan de dansvloer en het daarachter gelegen restaurant. Dit restaurant ziet eruit als een sfeervol pleintje in de Amsterdamse binnenstad. De club beschikt over een enorm wellness complex met een grote jacuzzi, mooie sauna en een sfeervol tantragedeelte waar in alle rust de liefde kan worden bedreven. Buiten is er een sfeervol zwembad waar ij de zomer bij mooi weer regelmatig poolparties worden georganiseerd. Het eten is van hoogwaardige kwaliteit. Datzelfde geldt voor de drankjes. Dus geen baggerwijntjes of B-merk likeurtjes, maar gewoon het echte spul. Ook aan het swingersgedeelte is veel aandacht besteed. Zo is er een mooi vormgeven binnenpleintje dat eruit ziet als de Amsterdamse wallen. Maar verder ook veel themakamers. Al met al is de Fun4two een swingersclub waar wij graag vaker terug willen komen.

Overnachten vlakbij swingersclub Fun4two in Moordrecht

Ben je van plan om binnenkort een bezoekt te brengen aan swingersclub Fun4two in Moordrecht en ben je op zoek naar een vlakbij gelegen hotel of B&B waar je kunt overnachten, dan hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  1. Overnachten op 6 km van parenclub FUN4TWO (vanaf €71): meer informatie
  2. Overnachten op 7 km van swingersclub FUN4TWO  (vanaf €98): meer informatie
  3. Overnachten op 3 km van swingersclub FUN4TWO  (vanaf €117): meer informatie

Hoe vind ik een partner om samen mee naar Swingersclub Fun4Two te gaan?

swingers datingBen je een single of alleengaande swinger een op zoek naar een gelegenheidspartner (voor eenmalig of juist de langere termijn) om mee naar parenclub Fun4Two te gaan? Dan kan het best lastig zijn om iemand te vinden. Een leuke manier om iemand te vinden is om je aan te melden bij een swingers dating site (zie hieronder). Maar we willen je ook graag een andere optie bieden, namelijk een kikgroep waar alleengaanden in contact kunnen komen met andere singles of alleengaanden die op zoek zijn naar iemand om mee te gaan naar swingersclub Fun4Two. Scan deze code via je Kik-account en je zult terecht komen in onze dating groep (op je KIK-app en klik op het + teken, dan kies je voor scan KIK-code en richt je de camera op de afbeelding hierboven (je komt dan meteen in de besloten KIK groep terecht). Wie weet kom je hier iemand tegen om mee naar de Fun4Two te gaan,

Benieuwd naar andere swingers in swingersclub Fun4two?

Neem dan eens een kijkje op de onderste 3 online communities.

Voor het eerst naar parenclub Fun4two? Stel je vraag anoniem op KIK-messenger

Overweeg je om voor het eerst parenclub Fun4two te bezoeken? Zie je er een beetje tegenop omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten? Zou je liever eerst van anderen willen horen wat het precies inhoudt? Of zou je alvast kennis willen maken met mensen die net zo als jij van plan zijn om het eerst te gaan? Laat ons je dan op anonieme wijze verder helpen via het anonieme kik messenger. Scan onderstaande code via je Kik-account en je zult terecht komen in onze Easyswingers groep. Stel hier je vraag en geef aan waarnaar je op zoek bent. Vanuit hier zullen we je toevoegen aan de juiste Kik-groep waar je je vragen kunt voorleggen aan andere beginners, gevorderden of aan onszelf.

Hou het zo veilig mogelijk!

Heb je wisselende seksuele contacten, dan is het belangrijk om jezelf af en toe te laten checken op het hebben van een SOA. Hiermee houden we de swingers namelijk gemeenschap gezond. Fun4two ligt midden in het gebied tussen de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Delft en Rotterdam. Hieronder vind je meer informatie over het vinden van een plek waar je je op betrouwbare wijze kunt laten testen op het hebben van een SOA in deze steden, mocht dit nodig zijn:

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL