VILLA LIBERTAD TENERIFE

Mini swingers resort Villa Libertad op Tenerife (7 kamers)

Mini swingers resort Villa Libertad op Tenerife (met 7 kamers en mooie tuin)


Ben je op zoek naar een leuke swingersvakantie bestemming? Wat dacht je dan van een verblijf op een mini resort in Tenerife? De Nederlandse eigenaren ontvangen je gastvrij in dit paradijsje op de Canarische Eilanden. In de heerlijke tuin met zwembad kijk je uit over het mooie Tenerife. Het hotel biedt tevens leuke uitstapjes aan naar een swingersclub of swingervriendelijk strand in de omgeving.

Swingerclubs in de omgeving van Villa Libertad op Tenerife:

  1. Club Mystique Tenerife op ongeveer 11 km van het hotel
  2. Er zijn verschillende naaktstranden op Tenerife te vinden
  3. In anderhalf uur vaar je van Tenerife naar Gran Canaria, waar je bij Maspalomas diverse swingers clubs kunt ontdekken (Temptation, Moonlight Dreams, Gatsby, Fun4all en Secret). Kijk op swingersclubs Gran Canaria met overnachtingsmogelijkheden voor meer informatie. Het is dus ook leuk om je swingersvakantie op Gran Canaria te combineren met een uitstapje naar Tenerife in dit leuke hotel.

LET OP: Dit swingers resort is inmiddels gesloten !!!!!

Alternatieven voor Villa Libertad op Tenerife:

  1. Bezoek Mystique Tenerife Swingers Club in Tenerife, Spanje op ongeveer 94 km van de Cruise Terminal Tenerife. Je kunt overnachten in het Apartamentos Tenerife Garden (geen swingers hotel) op ongeveer 400 meter van de parenclub – vanaf €50 per nachtmeer informatie
  2. Boek een swinger cruise via swingers cruises.
  3. Boek een resort op swingers hotspot Gran Canaria.
VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL