CORONATIJD EN SWINGEN

Waar kun je nog terecht als swinger in coronatijd?

Tips voor swingers tijdens de coronapandemie


Sinds de uitbraak van het Coronavirus heeft zo ongeveer elke organisatie wel geraakt in Nederland en de rest van de wereld. Ook de dingen die het leven doorgaans veel leuker maken moesten eraan geloven. Uitgaan en dansen kunnen niet meer en het maken van verre reizen is op het moment van schrijven nog helemaal uitgesloten. Voor mensen die houden van swingen is het natuurlijk ook een heel vervelende tijd. Het ontdekken van nieuwe contacten of het maken van leuke swinger vakanties over de hele wereld, het is er natuurlijk bepaald niet gemakkelijker op geworden. En wat dacht je van de eigenaren van bijvoorbeeld parenclubs die momenteel niet meer kunnen doen dan hopen dat de pandemie eindelijk weer eens zal gaan liggen. Kortom, het jaar 2020 is ook voor de swingerswereld een rampjaar geweest. Maar laten we het eens wat positiever proberen te kijken: wat kun je als swinger nog wel doen in tijden van Corona.

Swingen in België of Duitsland tijdens de corona pandemie

Kun je nu echt niet wachten met het bezoeken van een swingersclub tijdens de corona pandemie, dan zou het (afhankelijk van de dan geldende maatregelen) zo kunnen zijn dat de clubs in Nederland gesloten zijn, maar in het buitenland (Duitsland en België bijvoorbeeld) onder strengere voorwaarden door kunnen draaien. Check in dat geval de dan geldende maatregelen voor het betreffende land dat je zou willen bezoeken. Mocht je een PCR test reiscertificaat nodig hebben dan kun je deze vinden op PCR testen op ruim 250 locaties. Voor swingersclubs in Duitsland, kijk je op openingstijden swingersclubs in Duitsland tijdens corona. Voor België kun je terecht op swingersclubs in België tijdens corona.

Online flirten en/of swingen

Wat voor pubquizzen geldt, geldt natuurlijk ook voor swingen, het is toch niet helemaal hetzelfde om online te doen, maar het kan zeker wel leuk zijn om te doen. Alleen waar vind je gelijkgestemden om mee te kunnen flirten of online te kunnen swingen? Hieronder vind je een aantal swinger-communities waar je mogelijk gelijkgestemde koppels en singles kunt vinden om online mee te flirten of te spelen:

Op de grootste swingerscommunity van de wereld kom je natuurlijk iedereen tegen. Ook swingers uit Nederland. Klik hieronder voor meer informatie.

De onderstaande swingerscommunity is gericht op Nederlanders.

De onderstaande community is niet alleen gericht op swingers maar ook op andere openminded ingestelde mensen.

Naar de parenclub in Coronatijd

Het klinkt misschien raar maar ook in Coronatijd is het van tijd tot tijd mogelijk om naar een swingerclub te gaan. Dit is afhankelijk van de geldende maatregelen. Ook zijn er parenclubs die de deur sluiten als het maximale aantal bezoekers dat is toegestaan beneden een bepaald niveau is gekomen. In parenclub fun4two was dit bijvoorbeeld het geval, maar in september 2020 was het nog mogelijk om de club te bezoeken. Uiteraard waren er toen geen gigantische swingersfeesten feesten maar de club was zeker een gezellig bezoek waard. Hieronder vind je een lijst van parenclubs die coronatijd in ieder geval even open zijn geweest en dus afhankelijk van de situatie die op het moment van lezen geldt, eventueel weer open zouden kunnen zijn:

  1. Parenclub Fun4two
  2. Parenclub Mystique
VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL