SWINGERS CLUBS FRANKRIJK

Een overzicht van alle parenclubs in Frankrijk met overnachtingsmogelijkheden.

Leuke Parenclubs in Frankrijk met overnachtingsmogelijkheden


Wat is het saai tijdens een lockdown. Veel mensen keken dan ook over de grens voor bijvoorbeeld een leuke groepsreis naar Frankrijk of een singlereis in Frankrijk. En voor naturisten waren er gelukkig een heleboel leuke naturistencampings te vinden in Frankrijk. Voor de swingers community was de lockdown misschien nog wel een stukje erger, aangezien het mensen betreft met een enorme drang naar vrijheid. Veel swingers trokken er, na het afnemen van een PCR test in Amsterdam, Rotterdam of een andere stad in Nederland, dan ook op uit naar Frankrijk om daar te genieten van het swingersleven. De Fransen staan wereldwijd bekend om hun amoureuze passie. Het zou dan ook vreemd zijn als de uitvinders van de French Kiss niet zouden beschikken over een aantrekkelijk netwerk van swingers clubs. Van het hoge Noorden tot het warme Zuiden, tijdens je verblijf als swinger in het mooie Frankrijk voel je jezelf binnen no time als God (of Godin) in Frankrijk. Hieronder hebben speciaal voor jou de leukste parenclubs van Frankrijk op en rijtje gezet.  En wil je graag overnachten in de directe omgeving? Geen probleem, we hebben meteen een aantal hotels of andere overnachtingsplekken in de directe omgeving weergegeven.

Overnachten vlakbij swingers clubs in Frankrijk

Ben je op zoek naar een leuke swingersclub in Frankrijk? En zou je dan ook meteen graag een fijne overnachtingsplek in de directe omgeving willen vinden? Kijk dan in het onderstaande overzicht voor leuke tips.

  • Swinger hotel in Cap d´Agde in Frankrijk – leuk swinger hotel in de Europese swinger vakantie hotspot Cap d´Agde (vanaf €234 per kamer per nacht (inc. ontbijt, lunch en drankjes)) – meer informatie

  • Hotel Oz’Inn in Cap d´Agde Frankrijk – populair onder swingers en andere seksvakantie gangers, met party pool area (bar, grote jacuzzi, ligbedjes waar koppels elkaar ontmoeten), erotische clubs en feesten op loopafstand, vanaf €137 per nacht per kamermeer informatie

  • Les Chandelles in Parijs: Swingen in de meest exclusieve swingersclub van Parijs – Als je gaat swingen in de stad van de liefde, dan doe je dat natuurlijk in de meest exclusieve swingersclub van Parijs en misschien wel heel Frankrijk. Overnachten kun je doen op slechts 600 meter van de club in het Golden Tulip Opéra de Noailles (geen swingers hotel) – overnachten vanaf €115 per nachtmeer informatie

  • Club privé libertin Altromondo in Rixheim in Frankrijk (aan de Franse kant van het drielanden punt met Duitsland en Zwitserland, vlak bij Basel) – Vlak bij Basel bevindt zich een hele mooie swingers club genaamd Altromondo, Overnachten kun je doen in het Kyriad Mulhouse hotel in Nord-Illzach(geen swingers hotel) op ongeveer 14 km van de club – overnachten vanaf €52 per nachtmeer informatie

Swingercruises en reguliere cruises (met swingerclubs bij de havens)

Bent u op zoek naar een heerlijke swingercruise in Frankrijk of de rest van de wereld? Check dan zeker de swingerscruises.

Deze swingerscruises kunnen behoorlijk duur zijn en het aantal opties wereldwijd is relatief beperkt. Dus waarom boekt u geen reguliere cruise (geen swingerscruises) en bezoekt u voor, tijdens of na afloop van de cruise de lokale swingersclubs aan de wal. Hieronder vind je swingersclubs in Frankrijk en hun afstand tot de lokale cruiseterminal.

Parenclubs vlakbij Cruise Terminal Sète in Frankrijk, 25 km ten zuiden van Montpellier en 25 km van swingers hoofdstad Cap d´Agde:

Andere swingers ontmoeten tijdens je gewone vakantie in Frankrijk?

Ben je niet op zoek naar een hele swingervakantie, maar vind je het wel leuk om tijdens je gewone vakantie toch een lokaal swingerstel te ontmoeten? Misschien om dan bij hun thuis af te spreken of om jullie een rondleiding te geven in hun stad en de bijbehorende swingerscene? Dat is geen probleem. Via het onderstaande platform vind je geïnteresseerde swingers in zo ongeveer elk land van de wereld.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL