SWINGERS CLUBS NEDERLAND

Een overzicht van alle parenclubs in Nederland met overnachtingsmogelijkheden.

Leuke Parenclubs in Nederland met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving


Je kent het probleem vast wel. Je bent toe aan iets nieuws. Je kwam al vaker in je favoriete swingerclubs. Nu wil je graag een nieuwe parenclub proberen.  Dat kan natuurlijk in België of Duitsland,  maar ook in Nederland zien genoeg swingerclubs die je vast nog niet allemaal hebt kunnen bezoeken.  Het grote nadeel is wel een grotere reisafstand. Dat wordt dus overnachten. Maar dat is in de meeste swingerclubs helaas niet mogelijk. Waar kun je nu goed overnachten in de omgeving van de parenclub die je wilt bezoeken? Wellicht dat onderstaande overzicht je alvast wat op weg zou kunnen helpen.

Arrangeer je eigen swingersvakantie in Nederland: bekijk de voorbeeld swingersvakantie hieronder

Ben je op zoek naar een swingersvakantie in eigen land? Waarom arrangeer je dan niet gewoon zelf je eigen swingersvakantie door de leukste swingersclubs van Nederland te bezoeken en daarnaast te genieten van al het moois dat ons eigen land te bieden heeft? Hieronder inspireren we je graag met een voorbeeld weekje swingen in Nederland (je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen volgorde bepalen, het is immers maar een voorbeeld).

Swingersvakantie in eigen land:

 • Vrijdag: Je begint meteen op een hele speciale plek, namelijk Swingers club Kasteel Waterloo in Reuver. Overnachten kun je doen in Pension Hoes va Neske (geen swingers hotel) op ongeveer 3,0 km van de club (vanaf €79 per nacht)
 • Zaterdag: Op zaterdag ga je door naar misschien wel de beroemdste swingers club van Nederland: Swingers club Fun4Two in Moordrecht. Overnachten kun je doen in het Campanille hotel in Gouda (geen swingers hotel) op ongeveer 6,5 km van de club (vanaf €50 per nacht)
 • Zondag: Op zondag ga je naar de stijlvolle Swingersclub Fata Morgana in Muiden in Nederland. Overnachten kun je doen in het Hotel Hart van Weesp (geen swingers hotel) op ongeveer 4 km van de club (vanaf €65 per nacht)
 • Maandag:  Op maandag ga je door naar Parenclub Mystique Rucphen. Overnachten kun je doen in het Bastion Hotel in Roosendaal (geen swingers hotel) op ongeveer 7 km van de club (vanaf €75 per nacht)
 • Dinsdag : Op dinsdag ga je door naar Parenclub Wilpenhof in Wilp in Nederland (vlakbij Apeldoorn) Overnachten kun je doen in het Hotel Fletcher Wipselberg (geen swingers hotel) op ongeveer 11 km van de club (vanaf €65 per nacht)
 • Woensdag: Op woensdag ga je naar het swingerscafé in Parenclub Le Baron in Heerewaarden in Nederland (22 km boven Den Bosch) – Overnachten kun je doen in het Hotel Brasserie Oud Maren (geen swingers hotel) op ongeveer 9 km van de club (vanaf €79 per nacht)
 • Donderdag: Op donderdag ga je naar Swingers club Party Players in Lelystad in Nederland. Overnachten kun je doen in B&B Huis van Steen (geen swingers hotel) op ongeveer 3,0 km van de club (vanaf €85 per nacht)
 • Parenclub Monique in Wieringerwerf (boven Hoorn) in Nederland – Deze leuke swingers club is gelegen aan het Ijsselmeer. Overnachten kun je doen in het Hotel de Vooroever (geen swingers hotel) op ongeveer 8 km van de club (eventueel met pendelservice van en naar de club) – overnachten vanaf €100 per nachtmeer informatie

 • Swingersclub Fata Morgana in Muiden in Nederland – Het is één van de mooiste swingers clubs in Europa. Overnachten kun je doen in het Hotel Hart van Weesp (geen swingers hotel) op ongeveer 4 km van de club – overnachten vanaf €65 per nachtmeer informatie

 • Parenclub Wilpenhof in Wilp in Nederland (vlakbij Apeldoorn) – Het is één van de bekendste parenclubs in deze regio. Overnachten kun je doen in het Hotel Fletcher Wipselberg (geen swingers hotel) op ongeveer 11 km van de club – overnachten vanaf €65 per nachtmeer informatie

 • Parenclub Le Baron in Heerewaarden in Nederland (22 km boven Den Bosch) – Zelf claimen ze de heftigste parenclub van Europa te zijn. Overnachten kun je doen in het Hotel Brasserie Oud Maren (geen swingers hotel) op ongeveer 9 km van de club – overnachten vanaf €79 per nachtmeer informatie

Andere swingers ontmoeten tijdens je gewone vakantie?

Ben je niet op zoek naar een hele swingervakantie, maar vind je het wel leuk om tijdens je gewone vakantie toch een lokaal swingerstel te ontmoeten? Misschien om dan bij hun thuis af te spreken of om jullie een rondleiding te geven in hun stad en de bijbehorende swingerscene? Dat is geen probleem. Via het onderstaande platform vind je geïnteresseerde swingers in zo ongeveer elk land van de wereld.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL