SWINGERSFEESTEN

Terugkerende swingerfeesten en eenmalige swinger events.

SWINGERFEEST OVERZICHT


Swingersfeesten variëren in grootte en stijl, van kleinschalige bijeenkomsten in privéwoningen tot grootschalige evenementen in hotels en resorts. Er zijn verschillende redenen waarom mensen deelnemen aan swingersfeesten, zoals het verkennen van hun seksualiteit, het versterken van de band met hun partner of het vinden van nieuwe en opwindende ervaringen. In veel gevallen worden swingersfeesten georganiseerd door lokale clubs of communities die zich richten op de levensstijl van swingers. Deze organisaties zorgen ervoor dat de veiligheid van de deelnemers voorop staat en dat er strikte regels en gedragscodes zijn om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er respect is voor de wensen en grenzen van alle aanwezigen. Swingersfeesten hebben vaak een specifieke dresscode en thema, zoals ‘zwarte lingerie’ of ‘jaren 70’. Dit zorgt voor een sfeer van spanning en anticipatie bij de deelnemers. Sommige feesten zijn alleen voor koppels, terwijl andere openstaan voor individuen en stellen van alle seksuele voorkeuren en identiteiten. Op swingersfeesten kunnen deelnemers zich mengen en praten met andere mensen om elkaar beter te leren kennen voordat ze overgaan tot seksuele activiteiten. Het is belangrijk dat de communicatie open en eerlijk is, en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. In sommige gevallen kan het gebruik van alcohol of drugs een rol spelen bij swingersfeesten, hoewel de meeste organisaties dit afraden.

Swingersfeesten in Nederlandse swingers clubs

close-up-colors-female-flower-1161931 (2)

De meeste swingersclubs in Nederland organiseren themafeesten. Van swinger gangbangs tot BDSM feesten of zelfs bi-schierige avonden. Hieronder vind je een overzicht van de leukste swingers feesten in Nederlandse swingerclubs.

  • MEGA GANGBANG swingersfeest van Parenclub Mystique: meestal 1 keer per maand kijk op parenclub Mystique.

  • SM Kinky Party van Parenclub Mystique: meestal 1 keer per maand kijk op Parenclub Mystique.

  • Swinger Sunday swingersfeest met live muziek van Fun4two: meestal 1 keer per maand kijk op fun4two

  • GANGBANG swingersfeest op enkele donderdagen en dinsdagen in parenclub partyplayers: meestal 1 keer per week, kijk op partyplayers

  • Swingerscafé op woensdagen in parenclub Le Baron: meestal 1 keer per week meer informatie

Bijzondere swingers evenementen in Nederland

close-up-colors-female-flower-1161931 (2)

Ben je op zoek naar een leuk swingers huisfeest? Of zoek je naar een groot swingers fetish evenement? Dan zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt. Hieronder vind je een overzicht van een aantal leuke swingersfeest evenementen in Nederland of buitenland.

VOOR IEDEREEN
ALLE VORMEN
INTERNATIONAAL